IDLISH

söndag

Publicerad 2011-05-29 09:25:06 i Allmänt,

åå, här är jag igen. Dålig uppdatering, men det blir ju så när man inte har något att kalla liv. Ärligt talat, jag drar bara runt och håller tummarna att tv-tablån är bra. Dessutom kan jag knappt sova på nätterna för att jag är så sjukt nervös över att jobba i Finland i två månader.. inte alla som kommer eller har gjort det! Och till råga på allt är min längsta resa från hemmet tre veckor.

andra saker som gör mig nervös
  • balen.
  • studenten.
  • veckan efter - sista veckan i Sverige.
Juni är en fullspäckad månad mina vänner. Idag ska jag ut på joggingspåret sen tror jag faktiskt att jag ska hälsa på min mormor.

lördag

Publicerad 2011-05-28 13:11:51 i Allmänt,

var inne och tittade på almåsbalen igår. Vissa frisyrer och klänningar var verkligen jättefina. Är så orolig för min egen klänning & frisyr.


Ska in till stan nu, kolla bio. Ciao

.

Publicerad 2011-05-26 21:12:17 i Allmänt,

vad konstigt det känns att se dig. Du som var en del av mitt liv går nu runt på stan, till synes levande. Veta att du har ditt eget liv, och jag mitt. Vad konstigt det känns att plötsligt se dig överallt, och inte veta vem du är. Du som var en liten, liten del av mitt liv förut.
Jag antar att det är en del av att växa upp, se gamla personer som glidit in och ut ur ens liv. Märkligt.

oo maj gaad

Publicerad 2011-05-26 21:08:19 i Allmänt,

här är jag igen. Sitter och väntar på duschen. Bowlade innan, det var kul. Efteråt gick vi alla till en pizzeria och käkade. Nu är jag hemma. Vad gör man när allt plugg tagit slut? Ärligt talat, måste skaffa ett fritidsintresse.

good news

Publicerad 2011-05-26 11:37:18 i Allmänt,

jag har goda nyheter till er. Det förmodade sista fysikprovet i mitt liv blev det sista fysikprovet i mitt liv. Ja, jag fick alltså inte IG på det. Så nu har jag inga prov kvar.. oj vad konstigt det känns.

Är ledig idag, ska träffa min sömmerska som gör balklänningen. Efter det ska jag ut och springa, sen ska jag träffa Nina som jag inte pratat med på en halv evighet och ikväll ska jag & Zerina äga alla på bowlingen som arrangeras för alla simledare. Som ni förstår så kommer vi ju självklart vinna.


för tre år sedan.

sista fysikprovet i mitt liv

Publicerad 2011-05-24 08:04:56 i Allmänt,

..och ändå har jag inte pluggat. Skulle vara så typiskt att få IG på skiten.

Och inte bara sista fysikprovet - mitt sista prov på gymnasiet (förutsatt att jag inte får IG för då blir mitt sista prov ett omprov - mitt första och sista omprov någonsin).

min sjukdom

Publicerad 2011-05-24 08:02:13 i Allmänt,

*sneglar på kanelburken*
*ruskar på huvudet*
*sneglar igen*
*erkänner mig besegrad och häller i mig kanelen*

upprepar proceduren typ fyra gånger. Seriöst, vad är det för fel på mig? Får jag aldrig nog av kanel?

min mamma

Publicerad 2011-05-20 19:33:39 i Allmänt,



fyller typ 44 bast idag. Ifall hon mot all förmodan någonsin läser min blogg så har jag grattat henne här också.

Andra ställen/platser jag grattat henne på:

  • Imorse utanför hennes dörr. Öppnade dörren halv sju, skrek grattis och stängde den igen. Senare fick jag reda på att hon inte kommit ihåg denna fina gest.
  • I vardagsrummet där jag sittandes framför TV:n sjöng ja må hon leva. Med hes röst och ett tondövt sinne lyckades jag ta mig igenom hela sången till allas lättnad, inte minst mammas.
  • Facebook. Varför vet jag inte haha, lite småtöntigt.

torsdag

Publicerad 2011-05-19 09:08:29 i Allmänt,

orkade inte plugga, så öppnade projektrapporten istället i hopp om att känna mig döduktig. Det gjorde jag också, men hittade typ 100 slarvfel, meningar som är uppbyggda på ett....intressant vis. Well, that's history now.

Ska snart bege mig in till stan för en fysiklektion. Ciao

vad jag kommit på

Publicerad 2011-05-18 17:42:17 i Allmänt,

  • orkar inte sminka mig längre, ingen bryr sig och det är så sjukt jobbigt att ta bort på kvällarna
  • låtar som är värda att lyssna på är få och guld värda
  • min stundande joggingtur kommer att bli en blöt historia, eftersom regnet typ öser ner för tillfället
  • att inte vara arton har sina fördelar ibland. Till exempel när någon telefonförsäljare ringer mig. Tro mig, jag kommer alltid vara under arton i sådana tillfällen.
  • jag ska vara hemifrån i 8 veckor till sommaren. Ja det är först nu som jag fattat det - and I'm freaking out.

needs

Publicerad 2011-05-17 19:35:48 i Allmänt,

jag vill också vara klar med fysiklabbarna
jag vill också åka utomlands
jag vill också ha en egen lägenhet

gaaaaaaaaaaaaah

trött

Publicerad 2011-05-17 17:58:24 i Allmänt,

  • somnade halv nio igår, sov typ 12 timmar
  • gick till Zerina och la mig på hennes soffa
  • åkte till stan och låg på Lovisas soffa
  • åkte hem och låg i min egen soffa

Underbar dag va

kväll

Publicerad 2011-05-13 22:13:10 i Allmänt,

dagen? väldigt seg stundvis men den hade sina roliga stunder. Käkade pizza med far & bror efter skolan, det var väl  okej även om jag helt och hållet slutat se tjusningen i det.

Har även kommit på att jag inte vill gå på balen. Måste man...? Jag vill inte jag vill inte.

Shit vad barnslig jag är, ska springa och gömma mig i min säng. Förhoppningsvis köper jag ett par nya joggingskor imorgon. God natt.

..

Publicerad 2011-05-11 21:10:46 i Allmänt,

man vet att man är vis när visdomstanden börjat växa igen.

djurparken

Publicerad 2011-05-11 07:29:59 i Allmänt,

mm, klockan är alldeles för lite men likväl sitter jag här och håller krampaktigt i en kopp full med rykande kaffe. Hostar gör jag såklart också (standard).
Idag ska hela klassen till Borås Djurpark. Ja, jag vet, djurparken drog man till när man typ gick i lågstadiet men det är sant, vi ska verkligen dit. Kommer nog bli en lustig upplevelse.

varför inte?

Publicerad 2011-05-10 09:52:21 i Allmänt,

finns ett facebook-quiz på nätet. Frågan lyder "Vill du att en muslimsk högtid ska bli helgdag i Sverige?"
Man kunde svara ja eller nej. Jag svarade ja. Och tanken slog mig varför så många svarade nej.

Är det för att vi är rädda för islam? Att vi förknippar det med saker som inte hänger ihop med islam, dåliga saker?
För jag menar hallå, den muslimska andelen i landet växer. Och jag tycker det är på tiden att vi alla lär oss lite mer om den!
Och är det någon dåre som börjar dilla om att Sverige är ett kristet land och att vi faktiskt alltid vart kristna så säger jag bara nej, det har vi inte. Vi har inte alltid varit kristna.
"Sverige är vårt land och muslimer måste anpassa sig" kanske någon tänker. Well, jag tycker att dom anpassat sig ganska bra överlag  även om vi många gånger gjort det svårt för dem - placerat dem i s.k "högar" i olika delar av en stad till exempel och skapat en segregation.
Dessutom är Sverige inte vårt land. Är det någons rättmätiga land så är det samernas som bott här längre än något annat folkslag. På tal om det är det ju synd att vi inte har infört någon samisk högtid, tycker ni inte?

Jag föreslår att vi plockar bort Kristi himmelsfärd som röd dag. Jag skäms över att säga det, men vad innebär den dagen? För mig är det en låååång dag då inga affärer är öppna. Hoppas att den har en större betydelse än så.

9/5

Publicerad 2011-05-09 08:47:05 i Allmänt,

Oj, och plötsligt är det måndag... igen. För tillfället sitter jag i köket och nyser. Ännu en sak att lägga till på min lista över saker som inte är som de ska i min kropp. Mitt förbannade ben blir inte bättre heller. Haltar i trapporna. Gud vad sur jag är.
Och inte nog med att jag nyser, jag vaknar även upp med den läbbigaste rösten eftersom hela halsen är slemmig. En anledning till att inte svara i telefon när galna morgondårar(mamma) ringer för att väcka oss. Ja mamma du väcker typ halva huset sluta ringa så tidigt.

superhelden sterben nicht

Publicerad 2011-05-06 18:03:36 i Allmänt,

det är faktiskt en låttitel jag skrivit som rubrik.. och det som är ännu konstigare är att den är tysk och att jag brukar lyssna på den. För de olyckliga - hrm - som inte läst tyska betyder det "superhjältar dör inte".

Idag har det vart en sjukt dålig dag i mitt liv. Vaknade imorse, och det var det första som gick fel idag. Några andra dåliga saker som hänt är bland annat:
  • jag rev ost, osten var grön det vill säga möglig, mina händer stinker gammal ost/fotsvett
  • sjukt kallt imorse, tog på mig dom tunnaste strumpbyxorna, har huttrat hela dagen
  • jag hällde upp kaffe, men hälften hamnade på vita mattan
listan kan göras lång, men ju mer jag skriver desto mer irriterad blir jag. Därför skriver jag inte mer. Ska springa till Viskafors nu, får hoppas det går bättre än igår. Ska lämna av mitt fritidskort till en vän, sen ska jag springa hem och gömma mig i sängen.


en gång i tiden satt man hemma hos Anneli och skrattade med en kopp kaffe i näven. Fan vad depp jag är.

förbannade liv

Publicerad 2011-05-06 17:46:32 i Allmänt,

  • ju mer vatten jag dricker, desto törstigare blir jag
  • ju mindre jag springer och håller igång, desto tröttare blir jag och desto fler skador drar jag på mig
my life sucks.

inte för känsliga läsare

Publicerad 2011-05-05 19:12:39 i Allmänt,

En gång i tiden hade jag "blont" hår. Höll på att trilla av stolen när denna åsynen nådde mina ögon. Åh min herre vad jag såg ut.


augusti 09

Vart ute och sprungit nu, kom hem precis. Är så sjukt trött i kroppen och ena benet verkar ha en sträckt muskel eller något liknande. Dessutom behöver jag nya joggingskor, så idag var det inte en rolig timma i skogen. Hoppas på bättre dar.

Har även hört Lars Ohly hålla föredrag i skolan. Det klockrenaste var när han drog paralleler mellan de dåligt fungerande mickarna och den nuvarandra regeringen.

whats up in June:

Publicerad 2011-05-04 18:32:34 i Allmänt,

  • årliga tältningen på storsjön med Anneli, Nina & Zirri. ja jag ska tvinga er alla även om det är minusgrader så försök inte säga emot.
  • bal. Vi ska åka buss, fan vad awesome. limmos är för tråkmånsar.
  • studenten. Tre års väntan är över och vi är så himla bra hurra hurra!
  • min födelsedag. Jag fyller nitton.
  • stockholm med Lovisa, Jillian, Shabnam, Nina och Zerina. längtar
  • åka till Finland. Jag ska jobba på Linnanmäki! (nöjespark i helsinki). Blandade känslor. Mest sjukt nervös.

Linnanmäki / Borgbacken

fetdissen nr.2:

Publicerad 2011-05-03 21:57:02 i Allmänt,

"Alla erfarenheter är bra erfarenheter"

Förklaring: Ett uttryck man använder i jobbiga situationer där någon vart med om nåt skitjobbigt och man inte riktigt vet vad man ska säga eftersom man själv aldrig vart med om nåt liknande. Och såklart ska man alltid vara positiv och då får man det skitjobbiga att verka som en gåva för den som upplevt det.


eller en sammanfattning by Lovisa:
You broke my heart, tack för erfarenheten i alla fall.

3

Publicerad 2011-05-03 21:46:40 i Allmänt,

Tro det eller ej, men även denna tisdagen är nu över och vädret har överträffat sig själv när det gäller att vara ett irritationsmoment då det till allas vår förvåning började snöa mitt på dagen. That was so not cool.

Just nu sitter jag på min broders rum med hans gigantiska headset på huvudet och skriver till er denna kalla kväll. Har ett glas vatten jämte mig och nu får ni alla be till gudarna att inte min vanliga tur finns med mig idag. Om jag välter över vattnet på hans tangentbord så kommer jag nog aldrig mer kunna blogga. Jag kommer förmodligen aldrig någonsin kunna göra någonting om det händer vid närmare eftertanke.

Anledningen till att jag sitter här är för att lappisen - älskade, lilla laptop - sjunger sin sista vers. Det är i allafall min allmäna uppfattning som jag dragit efter att fläkten verkar vara på gränsen till en hemsk explosion, vilket såklart kommer paja hela grejen. Men hoppet finns fortfarande. För om det händer lär jag nog aldrig mer kunna blogga heller, eftersom enda skälet till att jag får lov att sitta här är för att chefen himself tar en dusch.

fetaste dissen i hela mitt liv för alltid:

Publicerad 2011-05-03 18:51:24 i Allmänt,

"det som inte dödar dig gör dig starkare"

typ som om man gör någon en tjänst om man sårar. Typ som om den personen som är elak och självisk i själva verket är ett helgon. Men nej, det stämmer inte. Förbannat dumma ordspråk.

tisdag

Publicerad 2011-05-03 08:31:39 i Allmänt,

Godmorgon! Dagen ser ut att bli en kall historia, alltså ska jag inte ta på mig shorts som igår. Hörde att det snöade lite igår, ja med min vanliga tur så är det väl inte omöjligt. Bara typiskt att den mest otippade snöincidenten inträffar när jag nästan inte har några kläder på mig!

Idag är det fysik som står på schemat, seriöst så är det nog det tråkigaste ämnet jag vet. Avlider efter en timme, och då är det bara två och en halv timma kvar.. Love my life.

Efter denna underbara tillställning har jag inga planer. Kanske stannar i skolan en stund med mina homies, vi får se.

koncentration = obefintlig

Publicerad 2011-05-02 20:00:14 i Allmänt,

jag var motiverad..


...men blev snart omotiverad och bestämde mig för det var mycket roligare att bli en gangster istället..


..innan jag insåg att jag gillar labbrockar och att stå med benen brett isär.

Och samtidigt som detta hände så:


Poosade Lovisa för fullt...


...och Zerina ignorerade oss alla för en tråkig genteknik-bok.


Vi alla skulle behöva en spark i baken, en månad kvar!

döda tiden

Publicerad 2011-05-02 17:54:49 i Allmänt,



Haha, som ni redan vet (hoppas jag) är det jag som håller alla vakna på lektionerna. Utdrag ur Zirris blogg.

yo

Publicerad 2011-05-02 09:28:32 i Allmänt,

idag är det måndag och en ny vecka börjar. Sjukt gött att det bara nästan är en månad kvar till studenten, vilket betyder den ultimata friheten för mig och mina vänner.

Nåväl, vi får höras vid senare för jag måste skynda mig till bussen snart!

Ciao

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela