IDLISH

kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll

Publicerad 2012-08-29 11:26:00 i Allmänt,

Ett snabbt tjohej från en glad Ida som nu haft ledigt i tre dagar. Dessa tre dagar har jag sovit utan alarmklocka, inte stressat någonstans och umgåtts med härliga vänner.
Nu är det snart dags att börja skolan och jag har tyvärr inte haft motivationen till att börja gräva fram vad jag ska ha för kurslitteratur än. För att vara ärlig har jag inte förberett mig för någonting som har med skolan att göra. Nu ska jag fortsätta lata mig, over and out.
 
en måndagskväll med mina bästa tjejer

one thing

Publicerad 2012-08-26 18:14:38 i Allmänt,

För en gångs skull ser jag fram emot måndagen. Det ska bli skönt att ha ledigt. Kom hem i tisdags förresten, men det känns som en evighet sedan. Jobbade min första dag på badhuset i torsdags och sen dess har det bara rullat på. Kom hem från jobbet för en timma sedan och sitter här och skjuter upp min joggingrunda. Imorgon ska jag till gymmet, verkligen saknat det.
 
en dag i London med världens bästa tjej. Hoppas och tror på en repris i vinter, något att jobba för!

semester in my ♥

Publicerad 2012-08-20 09:51:31 i Allmänt,

igår arbetade jag min sista dag här i Norge vilket betyder att jag i skrivande stund är ledig (alternativt arbetslös beroende på hur man ser på det). Vad jag ska göra nu är oklart. Först och främst ska jag väl försöka packa ihop mig själv i min lilla Suzuki och dra kosan mot Sweden. Synd att jag hatar att packa. Och synd att jag måste sanera (städa) bilen innan jag vågar tillbringa en längre tid i den på grund av incidenten häromdagen då jag nästan var med i bilkrasch.
Som ni märker är det mycket som ska till innan jag har landat i lilla Borås.
 

Måla måla måla

Publicerad 2012-08-17 09:35:00 i

...hela huset vitt! Det är vad jag och min farbror ska göra idag. I helgen jobbar jag mina två sista dagar här i Norge.

 

Inte 100 procent

Publicerad 2012-08-15 17:22:09 i

Jaa, kroppen säger ifrån nu känner jag. Efter en helt problemfri sommar och två intensiva månader på jobbet får jag först så ont i benet att jag knappt kan gå, värk i händerna och mina armar följt av den värsta förkylningen som även gett mig rethosta. Är helt utmattad, har inte ens kommit ur jobbkläderna än trots att jag kom hem för snart tre timmar sen. Räknar ner dagarna till söndag, jag måste verkligen ha semester.

by the way

Publicerad 2012-08-13 10:45:22 i Allmänt,

har skaffat instagram! Ska komma igång med det så fort jag kommer hem till Sverige där min iPhone och mitt mobila nätverk funkar. Heter idlish (såklart heter jag idlish vad annars?). Lägg det på minnet.
 
Smell u later (:

hellogoodbye

Publicerad 2012-08-11 20:40:06 i Allmänt,

you are so special
I just hope that we can be friends
I'll wait forever
but I guess that it all depends
on you

I want it all and I want it now

Publicerad 2012-08-09 17:56:53 i Allmänt,

känner mig för tillfället som en flötbulle. Jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma innan när jag var och shoppade efter jobbet (hihi, a girl has her needs). Hursomhelst hade jag knappt ätit någonting och inte var jag hungrig heller. Imorse satt jag ju i princip bara och ojade mig över hur kallt det var och drack kaffe i hopp om att få upp kroppstemperaturen. Och om jag skippar frukosten har jag inte lust på någonting senare. Dessutom hade jag knappt rast på jobbet heller, och den tiden jag var inne satt jag och halvsov på en stol.
Den glada nyheten är att jag är bättre i benet (hurra!) och att jag nu kan gå utan att se ut som kapten Krok. Den dåliga nyheten är att jag inte kan sträcka ut min vänsterarm utan att det hurts like hell. Ååh, vad händer med min kropp? Och sen var det ju detdär plåstret på hakan.. men den historian tar vi en annan gång. HAHA ;)
 
 
Det blir två gamla bilder från arkivet som får avsluta detta inlägget. Har inte min data med mig utan fått låna en och då finns det tyvärr inga bilder att lägga upp. Tycker bara det ser så tråkigt ut utan bilder.
Från förra sommaren är båda bilderna, tänka sig vad tiden går snabbt! Kommer ihåg att sommaren i Helsingfors var döfin, 30 grader i princip varje dag. Minns bara att det regnade två dagar. Ett år sedan, gaaah nu får jag åldersnoja också! Peace out
 

om ett liv

Publicerad 2012-08-09 06:53:48 i Allmänt,

gah, fingrarna bara strejkar när jag ska skriva här! Jag hoppas ni har tålamod med mig, mina kära läsare och vänner. Det första jag vill säga är att jag saknar er. Det andra jag vill skriva är att jag sitter här med en styck filt, en styck sjal som jag virat runt huvudet och två styck strumpor på båda fötterna plus självklart min heliga adidasdress. Jag glömde att stänga fönstrena i köket inatt haha.Ett tag funderade jag på att sätta på mig handskar också men det blir lite överkurs. Nu ska jag snart jobba igen och jag ber till han däruppe om lite tur för en gångs skull. Har nämligen haft en otrolig smärta i högra benet i några dagar och igår på jobbet hade den smärtan nått sin absoluta topp. Sjuksköterskan på jobbet sa att det troligen är en senskada(!) och att jag bör uppsöka läkare. Nu idag kändes det bättre att gå, så jag HOPPAS att det går över av sig själv.
 
Har jag berättat att jag har ett plåster på hakan också? Nä, den historien tar vi en annan gång.

vart tar tiden vägen?

Publicerad 2012-08-01 10:24:02 i Allmänt,

Den 1 augusti idag. Herregud.
Tiden går så snabbt! Känns som det var 2 veckor sedan jag kom hit till Norge för att jobba. Sanningen är att den dagen var för två månader sen.
Trivs verkligen på jobbet, träffar så mycket nytt folk hela tiden. Hur mysigt som helst. Har ingen lust att börja skolan. Har aldrig vart mer otaggad på något. Ser bara alla sena pluggkvällar, långa föreläsningar och nervösa tentadagar.
Whatever, tillbaka till huvudämnet. Tiden flyger förbi.
På fredag ska hela familjen ut till havet, de har hyrt en stuga där i en vecka. Jag ska ut där i början av nästa vecka för jag jobbar hela helgen.
 
Så nu ska jag ut på joggingspåret, ni får ha det bra alla mina fyra bloggläsare (hihi).

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela