IDLISH

hiss&diss

Publicerad 2011-11-28 11:29:28 i Allmänt,

nu är det ett tag sen och jag vet att ni verkligen vill veta vad jag går runt och hatar och älskar. Så här kommer det!

Ida dissar
  • vädret. Känns som om man går in i en vinterkoma när det knappt är ljust på hela dagen.
  • min egen förvirring. Vad ska jag göra nu? Vad ska det bli av mig? Vill jag plugga? Jobba? Göra något annat? Varför vet jag inte? Känner mig helt lost. Ni får gärna komma med förslag på vad ni tycker jag ska göra kära vänner, för jag har ingen jävla aning.
  • bensinpriset. Klart det kommer upp nu när jag har körkort hihi. Sjukt högt. När jag var liten kommer jag ihåg att bensinen kostade typ 8 kronor.
  • göteborgstrafiken. Körde där i lördags och seriöst var det något av det värsta jag vart med om. Inga skyltar att följa, jävligt svårt att fatta vilken fil man skulle köra i och allmänt kaos. Höll på att köra in i en bil också, underbart vad trafiksäker jag är va. Inte Göteborg med bilen på minst 10 år för fröken jag.

Ida hissar

  • Shab&Jill. Får en energikick varje gång vi träffas tjejer. Är alldeles för dålig på att tala om för er hur mycket jag uppskattar er båda och jag är glad att vi hänger. Fika snart btw?
  • bilen. Som jag kanske inte borde köra så mycket på tal om bensinpriset, men som jag kör ändå. Man tjänar så mycket tid med en bil.
  • lördagen. Träffade mina norska släktingar i Göteborg och det vägde faktiskt upp mot trafiken jag fick uppleva där.

inga mer söndagar

Publicerad 2011-11-28 09:19:36 i Allmänt,

på sandaredsbadet! Härmed är jag herre över mina egna veckoslut. Det var sista gången igår och när jag kom hem var jag helt död. Låg i sängen och orkade inte lyfta ett finger på hela dagen.
Idag ska jag ut och springa. Sen ska jag börja jobba halv två på badhuset, jobbar till tio som vanligt.



I'll tell no one 'bout tonight

Publicerad 2011-11-25 12:23:33 i Allmänt,

hade världens jobbigaste natt. Kunde inte sova förrän klockan två för hade en sån magont att jag höll på att kola av. Vaknade klockan åtta och kände mig helt död men kunde inte somna om. Vad jag gjort mer? Kört till stan med mamma och handlat mat, inne på Willys gick jag runt som en zombie och körde på allt och alla. Jaja, hellre dålig vagnkörning än bilkörning säger jag.
Ska nu dricka kaffe och hoppas att jag piggnar till eftersom jag ska jobba till klockan tio. Aah, rädda mig någon.

min onsdag

Publicerad 2011-11-24 10:52:47 i Allmänt,

satt hemma igår och chillade, trodde ju att jag var ledig. Kvart över ett märkte jag dock, efter att ha kikat i min datakalender och ringt till chefen att det var idag och inte igår jag är ledig. Alltså tänk er, klockan är kvart över ett och jag ska börja halv två. Ett förskräckt skrik och ett tio meter högt hopp senare och jag var på G.

Så idag - jag har dubbelcheckat hundra gånger - är min lediga dag. Sitter för tillfället och funderar över hur denna dag ska fördrivas. Något ska jag nog hitta på.

(för) tidiga morgontankar

Publicerad 2011-11-22 05:31:49 i Allmänt,

hmmm..kanske ska bli kemist.. kommer råda brist på det på arbetsmarknaden framöver. Sen dyker en tanke upp i huvudet:
du gillar ju inte ens kemi.
Man kan väl alltid ändra på sig?
Rösten skrattar åt mig.

Inte ens i sitt eget huvud kan man vara fri.

nollfem tjugotre

Publicerad 2011-11-22 05:23:48 i Allmänt,

aaaargh god...natt? Det är ju typ det nu!
Jobbade fram till tio igår, sen var det bara hem och sova för att orka gå upp idag då jag börjar klockan sex. Mjölken är slut också, vilket gör kaffet tio gånger värre.

crappy day

Publicerad 2011-11-21 12:34:38 i Allmänt,

låt oss undvika att tänka på allt jag inte vill ska finnas. Typ det dimmiga vädret. Min väldigt märkliga och odefinierade brödallergi som hamrar i kroppen. Att jag snart ska jobba.

Jag älskar egentligen att jobba, att tjäna egna pengar och allt det där. Men just idag.. jag känner inte för att göra någonting. Det blir säkert bättre.

jag♥min bil

Publicerad 2011-11-17 09:17:33 i Allmänt,

sitter här och lyssnar på julmusik.. inte ens jag kommer undan det faktum att de rest granen på Stora Torget och hissat upp julbelysningen.
Igår gjorde jag mycket vuxengrejer; var hos tandläkaren, handlade mat, tvättade bilen och tankade. Vet ni hur jobbigt det är att tvätta bilen? Det var så jobbigt att mannen som jobbade på tvättstationen tog över och avslutade tvättningen. Därefter gav han mig en lektion i exakt hur jag skulle skura bilen, hur mycket tid man skulle ägna åt varje moment och när jag skulle undvika att tvätta taket. Tack, o du snälla man, men jag kommer inte ihåg hälften av vad du sa.


Och nu tror ni att jag ska ta det lugnt idag va, när jag gjorde så mycket viktiga saker igår. Men näej, då har ni fel. Idag ska jag handla igen, med mamma och mormor. Igår handlade jag med pappa... jag kräver milersättning!

16

Publicerad 2011-11-16 09:51:26 i Allmänt,

så det blir kallt i år igen. Utanför är det frost mest överallt, lite mysigt kanske jag kan medge. Men det finns ändå en gnagande önskan om att frosten kunde väntat åtminstone en vecka till. Om inte bara för att jag måste skrapa rutorna på bilen eftersom jag ska till tandläkaren snart.

16

Publicerad 2011-11-16 09:51:26 i Allmänt,

så det blir kallt i år igen. Utanför är det frost mest överallt, lite mysigt kanske jag kan medge. Men det finns ändå en gnagande önskan om att frosten kunde väntat åtminstone en vecka till. Om inte bara för att jag måste skrapa rutorna på bilen eftersom jag ska till tandläkaren snart.

ett mål

Publicerad 2011-11-15 09:12:38 i Allmänt,

jag är bara sån. Jag måste ha ett mål att kämpa mot. Men nu har jag inget, och allt känns så tomt och grått. Det känns som om någon lagt en slöja över mina ögon, för jag kan inte se allt runtomkring mig med samma glädje som innan. Det måste vara något av det jobbigaste som finns, att inte veta vad man vill.

lördagen

Publicerad 2011-11-13 07:55:15 i Allmänt,

och här sitter jag, uppe i ottan som vanligt på en söndagsmorgon.....underbart.
Ska snart åka iväg och jobba i poolen, men innan dess ska jag berätta om mitt körmaraton igår. Vet ni vart Mellerud ligger? Nä klart ni inte gör eftersom den staden mer liknar en håla i jorden mer än en plats där människor bor. Mellerud ligger iaf 20 mil från mitt hem, och vem om inte jag körde dit och tillbaks igår, en resa på typ sex timmar sammanlagt?
Har rumpskav.

Jag har också sträckläst min bok, den är så bra. Vill aldrig att den ska ta slut. Puss&kram till er alla.

12

Publicerad 2011-11-12 08:22:58 i Allmänt,

låg uppe halva natten för att läsa en bok jag väntat på ska komma ut i säkert tre år... den kom ut i förrgår och när jag&pappa gick förbi bokhandeln på Knalleland lyste den genom skyltfönstret och en sekund senare var jag i kassan med boken i kassan haha.

Köpte också ett par nya joggingskor, det behövdes verkligen.
Idag ska jag och pappa åka upp till farmor med bilen. Det kommer bli intressant, har aldrig kört så långt förut. Hem kommer vi till kvällen. Nu ska jag ut och springa, ciaoo

11-11-11

Publicerad 2011-11-11 08:55:06 i Allmänt,

jag har faktiskt jobbat hela veckan så har inte haft någon lust att skriva. Men igår var sista dagen och det firades på kvällen med Shab&Jill på Espresso house. Vi tog en kvällsfika och det var så sjukt jävla kul. Tur att man har så fina vänner som man uppskattar så mycket ♥

bensin är dyrt

Publicerad 2011-11-07 15:48:09 i Allmänt,

jag har nu, för första gången tankat bilen själv.. min första tanke är att det är svindyrt haha. 300 spänn gick på en minut. Jaja, jag har kört rätt mycket den senaste tiden och jag får väl ta den smällen.. eller min plånbok får ta den smällen. Höll på att slita av mig håret på macken, jag fattade verkligen inte varför det inte kom någon bensin från bensinpistolen. Dessutom fick jag gå in och fråga om 95an var bensin eller något annat. Hon höll på att flina ihjäl sig i kassan. Och jag tror verkligen att det var hon som framkallade konstiga ljud från betalautomaten, för tydligen skulle man välja om man skulle betala med kort eller gå in igen för att betala innan man fick tanka. Suck.

jävla mobiler

Publicerad 2011-11-07 15:39:35 i Allmänt,

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Nu har min nuvarande mobil också gått sönder. Dör på dom alla. Och det roliga är att jag ser att jag har ett missat samtal och ett nytt meddelande för skärmen funkar ju perfekt. Och ännu roligare att jag glömt pin-koden till numret. Hahhahahahhahahahhahhahahhahahhahahahahahhahaha.


Så kul är det faktiskt inte.

mina dagar

Publicerad 2011-11-04 09:33:35 i Allmänt,

Kliar som sjutton i halsen och näsan är täppt så här sitter jag och flåsar framför datan. Har vart riktigt sjuk sedan i måndags kväll och var tvungen att åka till akuten i onsdags. Blev inlagd men utskriven för de hade sängbrist och för att göra en lång historia kort fick jag med mig en mask hem som jag ska andas genom. Låter coolare än vad det är, den luktar badhusets ångbastu och framkallar hosta.

Näe just nu vill jag bara bli frisk vilket innebär att jag ska kunna prata igen och kunna vistas utanför dörrarna utan att den torra luften förstör min hals.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela