IDLISH

I want it all and I want it now

Publicerad 2012-08-09 17:56:53 i Allmänt,

känner mig för tillfället som en flötbulle. Jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma innan när jag var och shoppade efter jobbet (hihi, a girl has her needs). Hursomhelst hade jag knappt ätit någonting och inte var jag hungrig heller. Imorse satt jag ju i princip bara och ojade mig över hur kallt det var och drack kaffe i hopp om att få upp kroppstemperaturen. Och om jag skippar frukosten har jag inte lust på någonting senare. Dessutom hade jag knappt rast på jobbet heller, och den tiden jag var inne satt jag och halvsov på en stol.
Den glada nyheten är att jag är bättre i benet (hurra!) och att jag nu kan gå utan att se ut som kapten Krok. Den dåliga nyheten är att jag inte kan sträcka ut min vänsterarm utan att det hurts like hell. Ååh, vad händer med min kropp? Och sen var det ju detdär plåstret på hakan.. men den historian tar vi en annan gång. HAHA ;)
 
 
Det blir två gamla bilder från arkivet som får avsluta detta inlägget. Har inte min data med mig utan fått låna en och då finns det tyvärr inga bilder att lägga upp. Tycker bara det ser så tråkigt ut utan bilder.
Från förra sommaren är båda bilderna, tänka sig vad tiden går snabbt! Kommer ihåg att sommaren i Helsingfors var döfin, 30 grader i princip varje dag. Minns bara att det regnade två dagar. Ett år sedan, gaaah nu får jag åldersnoja också! Peace out
 

Kommentarer

Postat av: jill

Publicerad 2012-08-10 10:31:38

snygggggggg

Postat av: shabbo

Publicerad 2012-08-13 19:33:32

het som elden ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela