IDLISH

i veckan

Publicerad 2012-01-23 12:43:43 i Allmänt,

ska jag börja min kurs på högskolan här i Borås! Ska studera halvtid, juridisk översiktskurs. Kommer bli intressant att börja plugga igen, blivit en latmask senaste halvåret utan skolan. Ska bli kul att förhoppningsvis läsa ett ämne jag tycker är intressant och inte en jävla massa fysik och kemi, två ämnen som orsakade mig mycket huvudvärk och oro under den senare delen av trean.
Kommer ihåg sista fysikprovet, det sista provet på gymnasiet. Vi hade skjutit upp det till en av de sista dagarna den sista veckan i skolan. Hade inte precis en av mina bästa veckor framför skolböckerna eftersom det kändes som att allt redan var över innan jag gjorde provet vilket gjorde mig jättenojig. Det kändes som om jag inte kunde koppla av ens efter provet eftersom fysikläraren skulle rätta proven snabbast möjligt och återkomma med resultaten via skolmail. Dum som jag var hade jag struntat i att läsa alla mina mail jag fått under de tre åren jag gick på gymnasiet vilket slutade med att jag såg ett gammalt mail han skickat till mig med en ny provdag eftersom jag varit sjuk på den riktiga provdagen. Men det roliga var att överskriften var "OMPROVSTILLFÄLLE ONSDAG" eftersom han skickat ett massmail till alla som skulle göra omprov den dagen på den tiden.
Jag kollade ju inte datumet, jag var alldeles för upprörd för det vid den tidpunkten. Jag blev JÄTTEbesviken och började typ lipa eftersom jag aldrig fått göra omprov förut och för att det var det sista provet på gymnasiet. Dessutom ville jag inte få G på kursen heller eftersom jag hade satt upp som mål att inte få G på någon av mina kurser och lyckats ända tills då.
Besviken och bedrövad satte jag mig för att råplugga till omprovet dagen därpå, men sen så hamnar jag i en smsdiskussion med Zirri tror jag, och hon säger att hon inte fått reda på resultatet än. Klockan är åtta, och ingen annan hade fått ett mail. Då, efter att ha deppat sönder loggar jag in på mailen igen och ser att det mailet JAG gråtit och deppat över är daterat till typ den femtonde februari eller nåt sånt och det var maj då.
Fan vad glad jag blev efter det. Slutet gott allting gott, våran fysiklärare publicerade resultaten typ klockan tolv på natten och jag fick VG på provet och VG på hela kursen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela